Bacallà a la italiana

Fem la picada, piquem els pinyons, els tomàquets secs i les fulles
d'alfàbrega. Ho barregem amb el formatge. Estirem entre dos papers
de forn i ho coem al microones, a cops de 30 segons, vigilant que
no es cremi, fins que pren la textura de cruixent. Hem de tenir en
compte que quan es refreda, augmenta la textura de cruixent.
Bullim les patates senceres i amb pell, durant uns vint minuts. Les
pelem i les aixafem amb la mantega. Afegim una mica de sal i pebre.
Reservem.
Coem el bacallà al microones, dos minuts, a potència màxima, amb
un raig d'oli i tapat.
Fem una base de puré de patata, a sobre hi posem el bacallà i
acabem amb el cruixent.
Fons de nevera: Picada, patata bullida/puré de patata
Al moment: Bacallà i cruixent de picada

INGREDIENTS

– 4 patates
– 100 gr de mantega
– 800gr de bacallà bo, si pot ser morro, millor
-Per la picada
– 100 gr de tomàquets secs, 100 gr de parmesà ratllat, unes
fulles d’alfàbrega, 100 gr de pinyons