Carbassó farcit de verdures amb crema de pebrot escalivat

Pelem i tallem les pastanagues a dauets minúsculs. Els escaldem
tres minuts i els reservem. Procedim de la mateixa manera amb la
mongeta tendra.
Escalivem un pebrot al forn. El pelem i el triturem amb una mica
d'oli, una mica d'aigua i sal. Reservem.
Tallem els carbassons en tres tubs, els coem 4 minuts al microones,
a potència màxima. Quan es refredin els buidem i els farcim amb
les verdures escaldades.
Entre dos papers de forn, distribuïm el formatge. El coem al
microones, en cops de 30 segons, fins que ens queda com una
galeta.
A la base del plat posem la crema de pebrot escalivat, a sobre els
tubs de carbassoó i acabem amb la galeta de formatge.

INGREDIENTS

– 4 carbassons petits
– 2 pastanagues
– 200 gr mongeta tendra
– 1 pebrot escalivat
– 100 gr de formatge
– oli i sal