Mas Colltor

Colltor és una masia de 500 m2 situada a 1 km de Santa Maria d’Oló, a mig camí entre Vic i Manresa, amb vistes a Montserrat i al Pirineu; a una hora de les estacions d’esquí i a una hora de la Costa Brava, rodejada d’un entorn rústic i sostenible.
L’activitat principal de Vins Colltor S.L. és cultivar les nostres vinyes i produir i comercialitzar el nostre vi: Clos Colltor. Tot el procés de cultiu es fa de la manera més natural possible.
També estem cuidant els ametllers, les oliveres, les alzines..., i respectem, per exemple, les parets de pedra originals, amb la idea de recuperar l’entorn d’abans. Es pot passejar per les nostres 11 hectàrees de vinyes i bosc i gaudir de l’única vinya de Catalunya amb vistes a Montserrat i als Pirineus alhora.
Els nostres clients també podran gaudir d’altres activitats més lúdiques, com muntar a cavall, fer trekking i practicar mountain-bike en un entorn especial.
A Colltor, existeix un alt interès gastronòmic –quina millor combinació que un bon àpat amb un bon vi-. Així, oferim sopars als clients, utilitzant, com a primera matèria, els productes locals, però també oferint altres plats més exòtics.

CONTACTE i +INFO

Mas Colltor | 08273 Santa Maria d’Oló

93 838 40 06 | 691 43 99 98

info@vinoscolltor.com

www.vinoscolltor.com