Les Closanes

Les Closanes és una masia per gaudir del paisatge del Moianès. De fàcil accés des de Moià, ofereix unes belles panoràmiques d’una àmplia zona de la comarca del Moianès, a cavall entre el Bages i Osona. Podeu gaudir no només d’aquest bonic paisatge, sinó també d’una situació immillorable per conèixer les Coves del Toll (només a 10 minuts), un espai d’un gran valor històric i cultural. Gaudeix d’una masia amb una història que es remunta al segle XIV, recentment restaurada per oferir-vos la comoditat i confort d’avui dia.
Sales condicionades per al descans i l’oci, espais de jocs, saló amb llar de foc, una barbacoa coberta a l’exterior per gaudir de la sobretaula i la posta de sol. Us volem oferir un espai acollidor, un tracte cordial i un entorn natural en un indret privilegiat.
L’encant d’una casa antiga amb totes les comoditats d’avui Les Closanes és una masia tradicional catalana, que data de finals s.XIV. La casa s’ha renovat l’any 2008 conservant l’arquitectura tradicional de les masies catalanes i part del mobiliari, objectes i quadres de l’època però dotant-la de totes les comoditats.
Serveis de càtering: També podem oferir servei de càtering a la mateixa casa perquè no us hàgiu de moure de la casa si ho desitgeu, i pugueu gaudir d’uns bons àpats sense haver de cuinar.

CONTACTE i +INFO

N-141c  Km 32, Coves del Toll, Les Closanes | 08180 Moià

 638 73 26 73

info@lesclosanes.com

 www.lesclosanes.com