Caneló de verdures amb salsa de pebrots del piquillo.
Pelem les albergínies i les tallem a tires fines. Deixem en un bol amb una
mica de sal perquè suïn lleugerament i perdin l’amargor. Pelem les
pastanagues i en fem espaguetis. Fem també espaguetis amb els
carbassons. Piquem les cebes i el porro. Sofregim la ceba durant vint
minuts. Afegim el porro i deixem que es potxi. Separem una quarta part i
reservem. Afegim les verdures i fem coure lentament, han de coure’s i
anar-se secant. Reservem. Saltem els bolets nets i tallats fins que quedin
ben cuits. Reservem. Saltem la carbassa tallada a daus i reservem.
Barregem totes les verdures i bolets.
Farcim amb la barreja una fulla de bric i ho emboliquem com si fos un
caneló. Ho coem al forn durant vint minuts a 180 ºC. Mentrestant,
preparem la salsa. Simplement triturem la polpa dels pebrots amb la
ceba, el porro potxat que havíem reservat i la nata líquida. Servim una
base de salsa de pebrots i a sobre posem el caneló de bric amb una mica
de porro tallat en juliana saltejat per sobre.
INGREDIENTS
· 4 làmines de pasta bric
· 2 carbassons
· 200 g de carbassa
· 1 porro
· 2 cebes grans
· 1 tomàquet
· 2 pastanagues
· 300 g de bolets variats
· Sal i pebre
· Oli d’oliva
Per la salsa de pebrot vermell:
· 4 pebrots vermells escalivats
· Sal
· Una mica de ceba i de porro potxat
· 50 ml de nata líquida