« Roast-beef » amb tàrtara, mostassa i curri

Salpebrem el tall de roastbeef, el pintem amb oli i herbes. El coem
vint minuts al forn, a 180º. Un cop fred, el podem tallar a làmines.
Fem una maionesa. Barregem la meitat de la maionesa amb mostassa
i l'altra meitat amb curri.
Fem una creu a la base del tomàquet i l'escaldem. El pelem i el
tallem a daus, rebutjant les llavors, només la carn. El submergim
en oli i herbes.
En un plat posem la base de tomàquet marinat, a sobre el roastbeef,
a sobre uns punts de maionesa i acabem amb rúcula amanida amb
oli i uns flocs de sal.

INGREDIENTS

– 500 gr de la part baixa de l’entrecot en un sol tros
– Oli d’oliva
– sal i pebre, herbes de Provença
– 200 gr de maionesa bona
1 cullerada sopera de mostassa
1 cullerada de curri, 150 gr de rúcula, 4 tomàquets durs (tipus
pera, si és possible)