Roc de la Guàrdia

Trajecte que comença a Collsuspina i que ens portarà al mirador del Roc Gros i al mirador dels Pirineus. Després descobrirem els Tres Roures arrenglerats al marge del camí i ens endinsarem en el bosc de Casanoves.

Collsuspina
Collsuspina - L’Espina - Mas la Collada - Mirador del Roc Gros - Mirador dels Pirineus - Mas la Collada - Mas de cal Jordà - Collsuspina
7,47 km
1 h 50'
Baixa

Recorregut

Sortim de la plaça Major de Collsuspina i seguim el GR-177 en direcció a l’Espina. Un cop passada la casa ens desviem del GR-177, agafant el camí que trobem a l’esquerra. Seguim aquest camí fins a arribar al coll d’Heures, on trobem un camí principal que agafem en direcció nord. Arribem al mas de la Collada i seguim a l’esquerra pel camí asfaltat fins a trobar la carretera N-141. Abans d’arribar-hi, agafem el camí paral·lel a la carretera que ens porta al roc de la Guàrdia, on trobem senyalitzats el mirador del Roc Gros i el mirador dels Pirineus.

Per la tornada, agafem el mateix camí just fins a la casa de la Collada, on seguim el caminet de la dreta que ens porta al mas de cal Jordà. Un cop allà, enfilem el camí de l’esquerre. A uns 100 metres, trenquem a la dreta en direcció als Tres Roures, on seguim pel bosc de Casanoves fins a trobar el camí ral que ens tornarà altra vegada al poble de Collsuspina.

Centres d'interès

L’Espina, coll d’Heures, mas la Collada, roc de la Guàrdia, mirador del Roc Gros, mirador dels Pirineus, mas cal Jordà, els Tres Roures, bosc de Casanoves, antic camí ral de Vic a Manresa.