Parlar del Moianès també és parlar de la seva cuina com a reflexa d’un paisatge que proporciona una matèria primera de gran qualitat. Des de l’agricultura i la ramaderia, els fruits del bosc o la caça, els productes ecològics…, s’aconsegueix elaborar gustosos plats carregats de personalitat i enginy, com l’assortit de bolets, embotits, carns, formatges,… i evidentment, el típic baieton.
La Marca El Moianès ve de gust – creada des del Consorci del Moianès – ha afavorit que, en els darrers anys, els productes d’aquesta comarca i els plats que se’n deriven s’hagin convertit en un important element turístic i en un dinamitzador econòmic per als municipis del Moianès.
Al voltant d’aquests productes de qualitat del territori s’ha dissenyat la campanya Tasta’m, en la que hi participen diferents restaurants del Moianès amb productes de la terra a les seves cartes.
On menjar?
- Tot
- • Calders
- • Castellcir
- • Castellterçol
- • Collsuspina
- • Granera
- • LEstany
- • Moià
- • Monistrol de Calders
- • Sant Quirze Safaja
- • Santa Maria Oló
- Alimentació
- Bars
- On menjar
- Restaurants