CONTACTE i +INFO
Responsable: Miquel Vinyoles
Elaborador: Pastisseria, bomboneria, xocolateria i gelateria
Av. de la Vila, 7 baixos | 08180 Moià
93 830 13 72
⊕ Facebook: @pastisseriaager
Nosaltres produïm seguint els principis de producció de xocolata del moviment Bean to bar. El Bean to bar és un enfocament artesanal en la fabricació de la xocolata. Des de la selecció dels grans de cacau fins a la creació de cada rajola, ens preocupem per obtenir un producte de la més alta qualitat i traçabilitat a cada etapa del procés. A la Pastisseria Àger ens preocupem per la qualitat i la procedència dels nostres ingredients.
Treballem en estreta col·laboració amb productors i productores ètics i sostenibles per obtenir els millors grans de cacau. Ens preocupem perquè els agricultors rebin una remuneració justa per la seva feina.
Cadascun del cacaus seleccionats té una història i característiques úniques, que es reflecteixen en el gust final de les nostres xocolates i productes que elaborem amb ella.
CONTACTE i +INFO
Responsable: Miquel Vinyoles
Elaborador: Pastisseria, bomboneria, xocolateria i gelateria
Av. de la Vila, 7 baixos | 08180 Moià
93 830 13 72
⊕ Facebook: @pastisseriaager