La Cabreria

La Cabreria és un projecte que des del principi busquen que sigui el més autosuficient possible. El Marc es cuida dels camps, principalment farratges que dallen i embalen per donar als animals, i de treure el ramat a pasturar, i la Carla és la responsable de la formatgeria. La matèria primera per a l’elaboració dels formatges i derivats és totalment pròpia, no compren llet a fora. També la major part de l’alimentació, el farratge, prové dels camps de la pròpia finca.

Actualment el ramat consta d’uns cent vint animals, entre cabres, bocs i cria de la raça murcianogranadina. Per al Marc i la Carla les cabres són la part més estimada de la Cabreria, les cuiden, les mimen i les coneixen.

CONTACTE i +INFO

Responsable: Marc Vives Tarrés- Carla Novella Vives

Productor i Elaborador: Formatges de cabra de pastura: fresc, semi i curats CCPAE

 Mas El Flaquer | 08273 Santa Maria d’Oló

649 789 193 | 93 838 51 83

lacabreria@hotmail.com

instagram: la_cabreria_formatgeria