Us volem proposar un apropament al sector primari i a la producció d’aliments amb aquest cicle de tallers relacionats amb el món del formatge.
Un cicle de dues sessions, en el què experimentarem amb diferents tipus d’elaboracions i on anirem dibuixant, poc a poc, un camí directe en contacte amb la natura.
Durant aquest taller d’ofici anirem desfilant, pas a pas, els procés de l’elaboració de formatges sense oblidar la matèria primera i l’origen del principal ingredient, la llet.
Treballarem amb diferents tipus de receptes i en podrem tastar el resultats.
Programa:
📅 16 de febrer de 2025
de 10h a 14h i de 17h a 19h
Elaboració de formatges pasta dura
Fermentació enzimàtica i maduracions.
Presentació de projecte convidat (a concretar)
(Us recomanem portar alguna carmanyola)
📅23 de març de 2025
de 10h a 14h i de 17h a 19h
Visita al projecte agrari La Cabreria
Tast de formatges
Cloenda i valoracions
info@fundciolaplana.org