118ª FESTA DE L’ ARBRE FRUITER I HOMENATGE A LA GENT GRAN

Carregant Esdeveniments
Esdeveniments periòdics Esdeveniments periòdics: 118ª FESTA DE L’ ARBRE FRUITER I HOMENATGE A LA GENT GRAN

MATI:

A partir de les 10:00h:  31ª Edició del Concurs de dibuix infantil Miquel Lerín / Maria Vilardell. Inscripcions obertes al mateix parc. Organitza: Cercle Artístic del Moianès. A partir de les 11:00h exposició dels dibuixos.

Jocs familiars de sostenibilitat. Pedalem pel clima: pedala per guanyar salut i frenar l’emergència climàtica.

A les 12:00 h: A l’Església Parroquial de Santa Maria, missa Solemne d’ Homenatge a la vellesa.

A la font del Lleó (Parc Municipal), punt d’inici de l’itinerari explicatiu del disseny del parc des de l’origen fina a l’actualitat a càrrec de Ramón Tarter i Xavier Serrano.

A les 13:00h: Vermut dels avis amb actuació musical.

TARDA:

18:30h Recepció al President d’ Honor de la festa d’enguany ALBERT GUINOVART (pianista i compositor), representants de les entitats i convidats i signatura al llibre d’ honor a l’ Ajuntament.

A continuació, la comitiva acompanyada pels Gegants, els Grallers de Moià i el Pollo es dirigirà a la part de baix del parc on es farà la plantada simbòlica de l’ arbre.

Tastets de Cultura al Parc Municipal

18:00h A la Glorieta, actuació musical a càrrec dels participants del CAMPUS MUSICAL DEL MOIANES. (Organitza Joventuts Musicals del Moianès)

18:30h Al Pont del llac Actuació de la coral de l’Espai Musical.

19:00h A l’esplanada del Parc

Festa de l’arbre fruiter i homenatge a la vellesa (Benvinguda per part de David Guerra,, conductor de l’acte), presentació de Rosa M. Valldeoriola Arisa i Lluis Serra Roca, els avis homenatjats, lliurament dels premis Miquel Lerín / Maria Vilardell, lliurament del premi Francesc Viñas al civisme atorgat a l’Espai Musical, lliurament dels premis als millors treballs de recerca del l’ IES Moianès, Parlament del compositor i pianista Albert Guinovart, president d’honor de la festa d’enguany en motiu de la celebració del 40è aniversari del Festival Francesc Viñas. L’acte comptarà amb actuacions musicals i la interpretació de l’himne de la Festa a càrrec d’ Albert Guinovart.

VESPRE:

21:00h. a l’ Espai Cultural les Faixes FESTIVAL INTERNACIONAL DE MUSICA FRANCESC VIÑAS OPERA ESCENIFICADA: TOSCA DE PUCCINI . Natasha Tupin (soprano), Vicenç Esteve (tenor), fernando Alvarez (baríton), Jordi Romero (piano). Preu entrades: 20 euros (socis JM: 15 euros). Descomptes 2×1 als comerços de l’ ABIC. Organitza Joventuts Musicals de Moià.

Organitzador

Ajuntament de Moià
Telèfon
938 30 00 00
Visualitza el lloc web de Organitzador

Altres

Municipis
Moià
Resum
Festa de l' Arbre Fruiter

Recinte

Moià
Plaça Major
Moià, Barcelona 08180
+ Mapa de Google

Comparteix aquest contingut. Tria la teva plataforma!

Go to Top