CURS MANIPULADOR D’ALIMENTS (3h) – 2a edició

Carregant Esdeveniments

Seguretat alimentària. Metodologia i conceptes bàsics per dur a terme una correcta manipulació dels aliments i conèixer les característiques bàsiques dels aliments, i utillatges usats en la seva manipulació.

Inscripcions: per correu electrònic a solerft@diba.cat, trucant al Consorci per a la Promoció dels Municipis del Moianès al telèfon 938301418 o  accedint a l’ enllaç
El curs ha de tenir un mínim d’inscripcions per poder-se realitzar.
Una vegada realitzada la inscripció i es confirmi que podem fer el curs, enviarem enllaç per accedir a la formació.

Mostra els detalls

Data:
27 nov. 23
Hora:
10:00 a 13:00
Categoria d'Esdeveniment:

Altres

Municipis
Altres: Modalitat online
Resum
Adreçat a treballadors del sector agroalimentari.

Comparteix aquest contingut. Tria la teva plataforma!

Go to Top