Formulari de contacte / Alta:

Fes-nos arribar la teva consulta o suggeriment,

i si ets una entitat/associació/ajuntament i vols publicar les teves activitats dona’t d’alta omplint el següent formulari i et donarem accés.

Alta publicació

En compliment de la vigent normativa de protecció de dades, el Reglament General de Protecció de Dades (679/2016) i la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre de Protecció de Dades i garantia dels drets digitals, el Consell Comarcal del Moianès facilita la següent informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: Consell Comarcal del Moianès i els seus ens dependents: Consorci del Moianès.
  • Delegat de protecció de dades: ccmn.consell@ccmoianes.cat
  • Finalitat: Les dades s’utilitzaran únicament per donar compliment a les finalitats de la petició formulada mitjançant aquest formulari.
  • Legitimació: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679 – Art.8 LOPD)
  • Les dades no seran cedides a tercers excepte per a la prestació o per compliment d’una obligació legal i seran conservades durant el temps de prestació del servei i en compliment de la normativa aplicable.
  • Drets dels titulars: En cas de desitjar-ho pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament dirigint-se al Consell Comarcal del Moianès, c/ Joies 11-13 - 08180 Moià.  En cas de considerar que els seus drets de protecció de dades han estat vulnerats pot presentar una reclamació davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apdcat.cat).

Per saber més sobre la protecció de dades podeu consultar el següent enllaç a la web del Consell Comarcal del Moianès: http://www.ccmoianes.cat/altres-continguts/proteccio-de-dades/