Exposició Programa Gènere i Territori. Entre altres secrecions.

Carregant Esdeveniments

El Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat (CACiS) El Forn de la Calç de Calders.

Es complau a convidar-vos a la inauguració de l’exposició.

Entre altres secrecions

ISABEL VAL I MIREIA MOLINA COSTA 

https://www.instagram.com/cossosdaigua/

Inauguració el Diumenge 19 / 05 / 2024 a les 12 h

 

L’exposició podrà visitar-se del 19 de maig fins al 28 de juliol del 2024

 

Lloc: El Forn de la calç, Calders.

 

Entre altres secrecions és una exposició vinculada al projecte Cossos d’aigua, de les autores Isabel Val i Mireia Molina Costa, on s’investiga l’hidrofeminisme des de l’escolta profunda i l’experimentació sonora.

 

Entre altres secrecions, trasllada a l’espai expositiu els silencis, llenguatges, sonoritats i presències que emergeixen de l’escolta del propi cos.

 

El treball parteix del concepte d’hidrofeminisme que planteja Astrida Neimanis a Bodies of Water (2019), el qual explora la permeabilitat i les interrelacions entre diferents cossos d’aigua —vegetals, animals, humans, mediambientals— a través les seves connexions materials, ecosistèmics i biològics, però també socials i polítics, emocionals i íntims.

 

El llenguatge escrit i sonor esdevé el principal vehicle del projecte. La seva materialització convida el públic a escoltar, articular, i identificar-se amb els ecosistemes planetaris a través de les seves dimensions corporals i feministes, posant especial atenció als fluxos d’aigua que travessen des del nostre entorn als nostres cossos i accions, a allò que empassem, engendrem, plorem o suem.

Mostra els detalls

Inici:
19 de maig - 12:00
Finalització:
28 de juliol - 13:00
Cost:
Gratuït
Categories d'Esdeveniment:
, ,
Lloc web:
https://cacis.elforndelacalc.cat/exposicio-entre-altres-secrecions-dins-del-projecte-cossos-daigua/

Organitzador

CACIS-El Forn de la Calç
Telèfon
93 830 91 59
Correu electrònic
info@cacis.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador

Altres

Municipis
Àmbit comarcal Moianès, Calders
Resum
Exposició Entre altres secrecions ISABEL VAL I MIREIA MOLINA COSTA Inauguració el Diumenge 19 / 05 / 2024 a les 12 h L'exposició podrà visitar-se del 19 de maig fins al 28 de juliol del 2024 Lloc: El Forn de la calç, Calders. Entre altres secrecions és una exposició vinculada al projecte Cossos d'aigua, de les autores Isabel Val i Mireia Molina Costa, on s'investiga l'hidrofeminisme des de l'escolta profunda i l'experimentació sonora. Entre altres secrecions, trasllada a l'espai expositiu els silencis, llenguatges, sonoritats i presències que emergeixen de l'escolta del propi cos.

Comparteix aquest contingut. Tria la teva plataforma!

Go to Top