LES GUERRES QUE VINDRAN PARLARAN DE TÚ I DE MI. Exposició Marc Sellarès a CACIS

Carregant Esdeveniments

La inauguració tindrà lloc el proper diumenge 10 de març a les 12 del migdia de la mà del propi artista que realitzarà una acció amb teles vermelles al Torrent de les Tàpies, per visualitzar la pèrdua de cabal del riu.

CACiS, Centre d’Art Contemporani I Sostenibilitat, el Forn De La Calç, acull l’exposició “Les guerres que vindran parlaran de tu i de mi” de Marc Sellarès entre el 10 de març i el 5 de maig, al seu espai expositiu situat a pocs quilòmetres de Calders.
Les guerres que vindran parlaran de tu i de mi, denuncia la situació l’emergència climàtica entorn a l’aigua, les peces s’organitzen en dues instal·lacions que ens mostren dos poblacions engolides per l’aigua, a causa de la intervenció humana i una intervenció al Torrent de les Tàpies per inaugurar l’exposició.

La primera de les instal·lacions, Línia Vermella(2023), està formada per 9 fotografies que ens mostren una Intervenció al poble d’El Bosque a Tabasco/ Mexic. 1er municipi d’Amèrica que desapareix sota l’aigua degut als efectes del canvi climàtic.
La segona de les instal·lacions, Pantà de Sau, visibilitza els efectes de l’emergència per sequera amb una intervenció que ens mostra com el nivell de l’aigua està per sota del 16%

MARC SELLARÈS https://www.marcsellares.cat/

Mostra els detalls

Inici:
10 de març - 12:00
Finalització:
06 de maig - 17:00
Categories d'Esdeveniment:
, ,
Lloc web:
https://cacis.elforndelacalc.cat/exposicio-marc-sellares/

Organitzador

CACIS-El Forn de la Calç
Telèfon
93 830 91 59
Correu electrònic
info@cacis.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador

Altres

Municipis
Àmbit comarcal Moianès, Calders, Altres municipis
Resum
MARC SELLARÈS PRESENTA L’EXPOSICIÓ LES GUERRES QUE VINDRAN PARLARAN DE TU I DE MI AL CENTRE D’ART CONTEMPORANI I SOSTENIBILITAT (CACiS) EL FORN DE LA CALÇ. Intervenció artística per visibilitzar l’estat d’emergència climàtica.

Comparteix aquest contingut. Tria la teva plataforma!

Go to Top