Vegetàlia, SL

Des de 1986, a Vegetàlia elaborem i distribuïm una àmplia gamma de productes ecològics i som pioners en la fabricació de proteïna vegetal. Des dels nostres inicis hem apostat per una alimentació natural i ecològica en equilibri entre la tradició artesanal i l’ús de la tecnologia més avançada.

Aquesta tasca va íntimament lligada al nostre compromís amb les persones i amb la terra, i el camí per a aconseguir-ho i mantenir-ho és a través de la qualitat i la sostenibilitat.

A Mas Montserrat hem trobat l’espai adient per a dur a terme aquesta activitat. Situats en un paratge excepcional de la comarca natural del Moianès, al poble de Castellcir, comptem amb 70 hectàrees agrícoles i forestals, 1000 m2 d’obradors alimentaris, 1.800 m2 de magatzem, 350 m2 d’oficines i la masia de pedra.

A Vegetàlia pensem que una alimentació de qualitat és un dels factors més importants per a gaudir de bona salut, ja que som el que mengem. I per això el nostre objectiu es centra també en la promoció i la divulgació dels productes ecològics, que són més saborosos, nutritius i saludables. L’experiència ens permet ser rotunds a l’hora d’afirmar que alimentar-nos ens manté amb vida, però és una bona alimentació natural la que ens dóna qualitat de vida.

CONTACTE i +INFO

  MIDSONA IBERIA S.L.U.

Responsable: Salvador Sala Druguet

Productor, elaborador i distribuïdor: Productes naturals i ecològics CCPAE

 Mas Montserrat | 08183 Castellcir

93 866 61 61

vegetalia@midsona.es

www.vegetalia.com