Natureco, SL

Natureco és una empresa dedicada a la distribució de productes ecològics.

En aquesta pàgina trobareu una àmplia selecció dels productes ecològics que distribuïm, bàsicament d’alimentació, però també de cosmètica, neteja i higiene.

També trobareu informació sobre el projecte de molí fariner de Natureco que té com objectiu produir pasta i farina ecològica i de proximitat, pagant un preu just a l’agricultor i dinamitzant l’economia del Moianès, el territori on estem situats.

Entre els articles que distribuïm, podeu trobar productes secs, frescos o congelatsque repartim a comerços de Catalunya, Balears, el País Valencià i Andorra.

La procedència dels nostres productes és diversa; aproximadament un terç dels nostres articles són de proximitat, provinents del mercat català, però també disposem de productes espanyols i d’altres orígens com Europa o el Japó.

Tenim marques tan conegudes com Bonapasta, Oleander, Cal Valls, Belsi, Celnat, Natumi, Sojade o Terrasana.

Els nostres clients principals són botigues especialitzades, però també servim a restaurants, hotels, escoles i altres clients majoristes

CONTACTE i +INFO

Responsable: Dionís Guiteras

Elaborador i distribuïdor: Elaboració de farines i sèmoles ecològiques de cereals provinents del Moianès i comarques properes. Distribuidor de productes ecològics CCPAE

 Avinguda del Prat, 18 | 08180 Moià

93 830 01 66

info@natureco.cat

www.natureco.cat