Naturaliment Suquipà, SL

Naturaliment Suquipà SL és una empresa agroalimentària dedicada a l’elaboració de conserves i semiconserves vegetals des de 1998. Tenim una capacitat productiva important i el nostre principal objectiu és aconseguir, amb intensa dedicació, productes d’alta qualitat.
Tots els nostres productes derivats del prebrot, l'albergínia i la ceba estan cuits al forn de llenya, fet que ens diferencia dels altres fabricants i ens fa ser pioners en aquest sector.

Oferim productes que formen part de la dieta mediterrània, reconeguda mundialment, i del gust tradicional. Tomàquet natural ratllat; cremes de verdures, de carbassa i pastanaga, de bolets, de carbassó, de pèsols, d’espàrrecs,vichysoisse, gaspatxo; escalivada, escalivada amb ceba, albergínia, ceba, pebrot; verdures a la brasa, verdures al vapor: mongetes amb patates, pèsols amb patates, minestra de verdures, ensaladilla; samfaina, salsa de calçots i salsa allioli; hamburgueses de verdures, de bolets, de quinoa i col kale i de quinoa i bròquil; hamburgueses empanades de coliflor i formatge, d’espinacs, de bròquil.

A més a més, sempre apostant per la salut, gairebé tots els productes de Suquipà són aptes per a celíacs.

CONTACTE i +INFO

Responsable: Joaquim Druguet Liébanes

Elaborador i distribuïdor: Escalivades, verdures al vapor, cremes, hamburgueses vegetals…

 La Caseta. Avda. Santa Coloma, 25 | 08183 Castellcir

93 866 81 67

info@suquipa.com

www.suquipa.com