Muntanya de Pol

Una volta que s’inicia la plaça Major de Collsuspina i que mostra la Muntanya de Pol, una serra que té una elevació màxima de 1.032 metres.

Collsuspina
Collsuspina - Casa d’Armadans - Muntanya de Pol - Collsuspina
9,97 km
2 h 30'
Baixa

Recorregut

Sortirem de la plaça Major de Collsuspina en direcció al barri del Picanyol. Passarem pel camí ral (al costat de Can Xarina) fins a arribar a Can Picanyol, on creuarem l’N-141. Agafarem el carrer Picanyol fins al capdamunt. Des d’allà seguirem una pista forestal que hi ha a mà dreta, creuarem una tanca metàl·lica i continuarem el camí fins a la casa d’Armadans.

Deixarem la casa a la dreta, continuarem el camí que ens conduirà cap a un camí principal per on arribarem a la Muntanya de Pol.

Per la tornada, seguirem el mateix camí principal fins a arribar a l’encreuament on agafarem el camí esquerre en lloc de continuar per al que hem pujat anteriorment. Al cap de pocs metres, trobarem un encreuament i seguirem el de la dreta fins a arribar a la casa d’Armadans.

Continuarem pel camí de l’esquerra mentre deixem la casa al darrera. Arribarem fins a una pista asfaltada que seguirem cap a la dreta i que ens portarà cap al barri de les Casetes i serem una altra vegada a Collsuspina.

Centres d'interès

Camí ral, barri del Picanyol, casa d’Armadans, muntanya de Pol, barri de les Casetes.