Magadins Vell

Magadins Vell, masia del segle XIV, està ubicada entre Moià i L´Estany, a peu de carretera, enmig de camps de conreu i entorn natural.

Disposa de quatre menjadors rústics i acollidors amb capacitat per a 115 comensals, amb un menjador per a 50 comensals, ideal per a fer-hi festes, celebracions o bé servei a la carta, amb una entrada i serveis preparats per a persones amb mobilitat reduïda. També una terrassa exterior, ampli pàrquing i un jardí natural per tal de gaudir d'una bona estona a l'aire lliure
Us oferim vàries propostes per dinars o sopars de grup, empresa o celebracions familiars.

La nostra cuina es basa en la cuina casolana tradicional de Catalunya agafant protagonisme principal els ingredient típics de la cuina Mediterrània.
Molts dels nostres plats estan elaborats amb productes de proximitat del Moianès. Sempre hem cregut en la qualitat i el valor afegit dels productes de la terra, per aquest motiu, des de fa molts anys, comprem productes directament als mateixos productors i als ramaders del territori. Durant al llarg de l’any adaptem la nostra carta als productes de temporada.

CONTACTE i +INFO

 Crta. C-59 km 43,5 | 08180 Moià

93 820 83 28 | 649 72 88 24 | 93 820 83 28

info@magadinsvell.com

 www.magadinsvell.com