Delícia de Mel

Delícia de mel som una petita explotació apícola familiar amb l’obrador a Calders des d’on treballem molt artesanalment amb unes noves i modestes instal·lacions no industrialitzades.

Seguim escalonadament el curs de floració anual de les diferents plantes, arbres fruiters i arbustos mel·lífers per tot el territori català. D’aquí obtenim les diferents varietats de mels crues 100% naturals, de collita pròpia, que recol·lectem i que oferim amb totes les seves propietats intactes. Tots els productes que comercialitzem són fruit de la nostra explotació.

Gràcies a les transhumàncies que fem, facilitem una millor i més variada alimentació de les nostres abelles, contribuïm a la pol·linització de cultius i flora silvestre i ajudem a mantenir la salut dels nostres ecosistemes.

Disposem del Registre General Sanitari d’Empreses Alimentàries i Aliments (RGSEAA) pel qual assegura que fem una feina ben feta, garantint la gran qualitat dels nostres productes i així poder guanyar-nos la vostra confiança.

Amb la idea d’anar aprenent dia rere dia, comptem amb els coneixements adquirits al llarg dels anys que ens fan experts en el màgic món de les abelles i en laboriós treball de l’apicultor.

Trobareu les nostres mels a la nostra botiga online i a les millors botigues especialitzades de la comarca i de proximitat.

CONTACTE i +INFORMACIÓ

Camí del Grau, 3
08275 Calders (Barcelona)

626 520 614

info@deliciademel.com

https: www.deliciademel.com