Delicía de Mel

Neix arrelada al passat i amb la necessitat d’aportar el nostre granet de sorra per ajudar a la sostenibilitat del nostre planeta.
El meu pare, “l’avi Manel”, fill de Calders amant de l’aire lliure i la natura, ja disposava d’unes poques arnes, fabricades artesanalment per ell i per consum propi. Fou ell qui ens desperta la curiositat pel món de les abelles i la mel.
És amb els anys i amb la idea d’iniciar aquest projecte, que coincidim amb el Marià, apicultor de tercera generació ple d’experiència. Tot hi que ell compta amb la seva pròpia explotació, sempre hi és i gràcies als seus consells i a la seva inestimable ajuda, hem tingut l’oportunitat d’introduir-nos de totes, totes en l’apassionant món de l’apicultura.
Per tant, després de tot aquest llarg camí de compartir molts moments, el considerem “el pare de les nostres abelles” i per damunt de tot, un gran amic.
En aquesta simbiosi, cadascú aporta el millor de sí mateix. Un, els coneixements adquirits al llarg dels anys, els altres, l’empenta per transhumar les abelles arreu del territori i tots amb la idea d’anar aprenent en el màgic món de les abelles i el laboriós treball de l’apicultor.

CONTACTE i +INFORMACIÓ

Camí del Grau, 3
08275 Calders (Barcelona)

626 520 614

info@deliciademel.com

https: www.deliciademel.com