CAN BARNILS

Masia construïda a partir del segle XVI i recentment restaurada conservant tot l'encant de l'època, amb elements de pedra i fusta tractats de forma manual, i incorporant les comoditats necessàries d'avui dia.

Situada a 800 metres sobre el nivell del mar a quatre quilòmetres del poble de Sant Quirze Safaja, Masia Barnils està envoltada de camps de conreu de cereals i grans boscos d'arbres centenaris. És doncs molt recomanable per als amants del camp i la natura, que valorin una casa rural on tots els detalls són cuidats amb atenció. I és que la decoració respon a aquesta màxima. Les parets de pedra i els sostres amb bigues de fusta es combinen amb la llar de foc per proporcionar un caliu únic, juntament amb un mobiliari funcional i amb encant.

L'exterior de la masia és una gran extensió de gespa amb alguns arbres on destaca l'espectacular piscina, que en realitat és una antiga bassa restaurada. Al seu costat, es pot prendre el sol o relaxar-se a les gandules i para-sols que hi ha. El pati de la masia compta amb taula i cadires de jardí on fer un àpat a l'aire lliure, i una zona chill out on relaxar-se o fer tertúlia.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Can Barnils – Camí de Barnils, s/n | 08189 Sant Quirze Safaja

677 69 16 71

enjoanserra@yahoo.es

www.toprural.com