Mas Torigues

Situada a Santa Maria d'Oló, a uns 3 km. del centre del poble. Es troba documentada des del segle XIV i s'ha rehabilitat conservant les característiques arquitectòniques de les masies catalanes de l'època.
Mas Torigues està envoltada de prats i boscos que l'aïllen i fa que es pugui gaudir d'aquelles coses que mai no tenim temps de fer.

Tots els espais de la casa són diferents i s'adapten a les necessitats d'ocupació, són independents i es poden reservar a partir d'un espai per a dues persones, per plantes o també tota la masia. La casa també disposa de diferents sales comunes repartides entre les tres plantes.

- Sales multifuncionals: La casa disposa de dues sales multifuncionals dissenyades per adaptar-se a qualsevol necessitat dels nostres clients: dinars, sopars, celebracions, reunions d'empresa...
- Celebracions: La masia també disposa d'una petita capella de principis del segle XX dedicada a la Mare de Déu del Roser, on es poden celebrar tot tipus d'esdeveniments: batejos, comunions, casaments...
- Tallers: A Mas Torigues periòdicament organitzem cursos, tallers i altres activitats per als caps de setmana, com els Caps de Setmana de Contes que us permetran tornar a reviure la vostra infantesa compartint amb els vostre fills il·lusions, rialles... (els tallers es faran a partir de 4 famílies).

CONTACTE i +INFO

 Camí rural de Santa Maria d’Oló a L’Estany | 08273 Santa Maria d’Oló

 41º51’55» N / 2º3’1″ E

  676 048 897 | 676 04 00 81

info@mastorigues.com

 www.mastorigues.com